straatspeeldag

hi!

Van het dak naar de straat.
Het buitenspeelseizoen is geopend, en ik verwacht dat we binnenkort elkaar weer op zaterdag ochtend koffiedrinkend op de stoep kunnen treffen. Maar we kunnen ook een echte poging voor een afspraakje doen.
Eerste issue: buitenspeeldag is op 11 juni. Boaz heeft die week vakantie, Max/Sophie ook? Is er een kans dat veel mensen op vakantie zijn? Ik hoorde op de nieuwjaarsborrel Marko al wel enthousiast over de eendjes race. En qua subsidie kunnen we het budget ook goed gebruiken voor de website. Begin april moeten we subsidie en vergunning gaan aanvragen als we het willen doen.
Tweede punt: ik ben (via Marko) benaderd als (beoogd) vrijwilliger voor een bouwspeelplaats in de Verademing in de zomervakantie. Dat zou 10 dagen moeten duren, maar de datum is nog niet bekend. Lijkt me heel erg leuk, en hoe meer vrijwillige timmeraars we kunnen ronselen, hoe lichter het werk zal zijn (nee, ik kan ook geen 10 dagen…..)
Derde punt? kunnen we nog wat leuks verzinnen? Een kastanje planten? Een echte bar maken van het nieuwe terrasje boven het water?
Wanneer zullen we eens onder het mom van een vergadering een kopje thee of iets sterkers nuttigen? Ik kan bijna altijd. Behalve volgende week donderdag (27), en de week erna 1-6 april.
groetjes
Sonja
nagekomen info (je kunt jaren een declaratie invullen en afleveren bij de Reva, er wordt nooit een leuk verhaal gevraagd en ze zullen je ook zeker niet uit zichzelf mailen…….)

Bij het zoeken naar ‘bouwspeelplaats’ zie ik dat er een initiatief is om makkelijker een vergunning aan te vragen voor de 11 juni ¬†Buitenspeeldag (www.stichtingmooi.nl/buitenspeeldag). Die moet dan wel op 4 april aldaar binnen zijn. Kunnen we zo snel een knoop doorhakken? Volgens mij hoeft het niet per se 10 weken van te voren, en kunnen we ook zelf de ingewikkelde weg bewandelen.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>