o jee…

L.S.,
Wie vermoedde dat er op 27 december ll een inbraak heeft plaatsgegrepen op de Suezkade 18 – zoals door velen inmiddels gedacht – kan ik gerust stellen. De politie heeft op basis van berichten van een aangever gemeend mijn voordeur te moeten vernielen teneinde vast te stellen dat in mijn pand geen verstijfd lijf aangetroffen kon worden. Mijn vakantie startte op 13 december, de aangever heeft op 27 december gemeend de politie alsnog te moeten berichten gegeven het feit dat mijn voertuig (MB 200 CLK) zich niet bewoog ten tijde van het vellen van een boom op de Suezkade.
Aangever veroorzaakte daarmee niet te verontachtzamen materiële en immateriële schade. Ik heb nimmer mogen proeven van eminente sociale contacten op de Suezkade, evenwel de aangever = onder uw medebewoners. Aangever werd overigens daags na de ‘spontane inbraak’ door de politie nog niet aangetroffen. Wel meldden zich na vijftien jaren op 28 december ll spontaan buren bij mij aan de voordeur met de vraag hoe de door hen dd 27 december ca. 11:25 uur geforceerde toegang mbv stormram danwel is ontstaan. Het moge duidelijk zijn: de verwondering mijnerzijds was niet van de lucht.
Volgens de officiële instanties is de aangever ene (naam verwijderd admin.), een voor mij onbekende buur. Gegeven het feit dat deze buur (opzettelijk of niet) slechts ongenoegen veroorzaakte in deze ‘feestmaand’ verzoek ik u allen soortgelijke acties in de toekomst NIET in te zetten. Wie zijn houten jack reeds in eigen woning heeft aangetrokken heeft geen belang bij plotselinge bemoeienis van buren die hem of haar vijftien jaar of langer ontlopen.
Voor nu wens ik u allen een goed uiteinde en een mooi begin van 2014. Met vriendelijke groet, E.H. Zwahlen BA
 
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>