nieuws van ‘de nieuwe regentes’

Beste buurtbewoner, betrokkene, bewogen kunstenaar, Hagenaar, Hagenees,
We zijn hard aan de slag!
Warmer
Op dit moment leggen we de laatste hand aan het beleidsplan voor de gemeente en daarna volgt de besluitvorming van het College van B&W. Als alles mee zit verwachten we op 1 maart aanstaande de sleutel van het pand te krijgen. We zijn in gesprek met een aantal partners die voor een deel het gezicht van De Nieuwe Regentes (DNR) gaan bepalen zoals: Huis voor de Nieuwe Muziek (zie oproep voor vaders onderaan …), Scala Variété (Karel de Rooij) en we proberen de singer songwriters op het podium van DNR te houden. Langzaamaan worden er wat contouren zichtbaar, maar voor realisatie van deze dromen moeten we eerst het geld bij elkaar verdienen.
 
Waarvan?
De Nieuwe Regentes moet zelf de financiering voor culturele activiteiten genereren. Dus zijn wij zeer geinteresseerd in investeerders, bedrijven of huurders die zich prettig voelen in een creatieve culturele omgeving. Link ze aan De Nieuwe Regentes. Hoe meer we binnen krijgen, hoe meer we kunnen geven!
En begin vast met een spaarpotje, want een lekkere zitplek in de Tearoom gaan we realiseren via crowdfunding. Vanaf vandaag iedere dag een euro in een potje, dan hebben we bij de heropening die gezellige lounge- of zithoek voor de buurt bij elkaar.
Welkom!
Er hebben zich al heel wat vrijwilligers, huurders, partners, supporters, professionals, oudgebruikers en -bezoekers aangemeld, maar we kunnen er nog veel meer gebruiken. U kunt ons vinden op Linkedin, Twitter, Facebook en uiteraard op www.denieuweregentes.nl. Zegt het voort!
Wensen
Binnenkort sturen we via deze nieuwsbrief en via een huis-aan-huis kaart een oproep rond om een enquête in te vullen, waarin u kunt aangeven wat u graag zou willen aan de Weimarstraat 63. Mocht u niet kunnen wachten, stuur dan vast een mailtje met uw idee of wensen.
Wordt vervolgd!
Team DNR
P.S. Gewoon doen: deze nieuwsbrief doorsturen aan iedereen die het gebouw aan de Weimarstraat 63 een warm hart toedraagt. En mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig afmelden via de link onderaan.
Oproep voor vaders!
Hallo! Ik ben Karin, pianiste, en studeer aan het Koninklijk Conservatorium. Voor mijn afstudeerproject presenteer ik een concert op zondag 16 juni: Vaderdag! Dit concert is met en voor vaders uit de buurt in samenwerking met een schilder uit Syrië. Hij gaat een aantal vaders die werkzaam of woonachtig zijn in de omgeving van de Weimarstraat portretteren en tijdens het Vaderdagconcert zal ik muziek bij deze portretten spelen. Een bijzonder concert voor iedereen uit de buurt, vaders en vooral voor de deelnemers aan het project! Lijkt het je leuk geportretteerd te worden en deel uit te maken van het concert? Of ben je op zoek naar een origineel Vaderdagcadeau? Neem contact met mij op. We maken dan een afspraak voor een interview eind februari/begin maart en een foto, waarmee de schilder aan de slag kan. E-mail: kavadeve@gmail.com. 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>