Gelukt! De Nieuwe Regentes Weimarstraat 63 gaat weer open!

Beste buurtbewoner, betrokkene, bewogen kunstenaar, Hagenaar, Hagenees,
Gelukt!
Weimarstraat 63 gaat weer open! De Nieuwe Regentes (DNR) wordt een ondernemende culturele ontmoetingsplek!
Zo snel als mogelijke richten we de Tearoom in als voorlopig kantoor en ontvangstplek voor u allen. Voor voorlopige openingstijden kijk op onze website. In april maken we de rest van het gebouw gebruiksklaar en organiseren we een aantal bijeenkomsten voor betrokkenen uit de buurt.
In mei vinden de eerste openbare activiteiten plaats met op woensdagavond 29 mei een spetterend openingsprogramma. Over de invulling van die avond met lokaal talent, professionele partners en bijzondere acts leest u in de volgende nieuwsbrief meer. Zet woensdag 29 mei vast in uw agenda!
Geduld
We hadden u graag nu al uitgenodigd voor de geplande bijeenkomsten voor vrijwilligers, kunstenaars, organisaties en ondernemers, ware het niet dat er dringende herstelwerkzaamheden nodig zijn aan de elektrische installatie van het pand i.v.m. veiligheidseisen. We wachten nu op het moment van de sleuteloverdracht. Zodra bekend komen wij met een uitnodiging voor de bijeenkomsten én een grote DNR voorjaarsschoonmaakactie!
Gegevens
Zoals aangekondigd zijn we nieuwsgierig naar uw relatie met De Regentes en De Nieuwe Regentes. Daarom vragen wij u via deze link - enquête DNR - een korte enquête in te vullen. Bij voorbaat hartelijk dank daarvoor!
We zien u graag binnenkort bij een van de bijeenkomsten, tijdens de opening of gewoon in de Tearoom!
Team DNR
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>