De Electriciteitsfabriek meldt:

Onze buren van Zaal 3 hebben een fantastisch leuk concept voor de buurt: Buurtgenoten. Komend seizoen organiseren zij voor de buurt een maandelijkse toneelavond, waar de buren gezamenlijk een heerlijke maaltijd nuttigen en samen naar een voorstelling gaan.

Dit arrangement wordt speciaal georganiseerd voor de buurt, zo leer je op een leuke manier je buren kennen. Het arrangement bestaat uit een verrassende reeks van voorstellingen. De toneelstukken variëren van heel muzikaal tot aan humoristisch en van klassiek tot heel beeldend. Ook de maaltijden zullen variëren want iedere avond wordt een nieuwe kok gevraagd om te komen koken. Volgende week gaat de eerste Buurtgenoten serie van start met de voorstelling ‘Hoe Mooi Alles’ van Esther Scheldwacht en wordt er een Indonesische maaltijd geserveerd.

Voor het complete arrangement betaalt u slechts €125. Hiervoor zie je vijf toneelstukken (waarvan één openbare repetitie), eet vijf keer een heerlijke maaltijd (inclusief een drankje en koffie of thee na afloop) en u ontmoet de theatermakers. Kortom, vijf keer een avond uit!
Interesse? Meld u zich dan aan via:

https://www.theateraanhetspui.nl/…/Buurtgenoten_Arrangement/

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>