3TREES Keramiek Cafe

3TREES Keramiek Cafe

De Nieuwe Regentes- Weimarstraat  Zondag 2 februari vanaf 13 uur

Beschilderen van je eigen mok, bord of schaaltjes.
-kinderen zijn ook welkom! 
Geniet van de gezellige middag met vinyl muziekjes met hapjes en snacks.

hier op de site van de regentes meer informatie:
http://www.denieuweregentes.nl/nl/agenda/168/keramiek-cafe

Concert van het Matangi Quartet in de Grote Zaal van 15:30 tot 16:30

om mijn geliefde buurtheater te steunen en niet passief te af te wachten heb ik in december in de foyer van De Nieuwe Regentes een voorproefje gedaan
van Joris Keramiek Café.
ik heb prachtig voorgebakken keramiek ingekocht dat jarenlang in een kelder van een belgisch klooster heeft gelegen, uniek en ideaal om te beschilderen.
tevens zal ik de hapjes en snacks verzorgen en neem ik mijn platenspeler mee om er een fijn krakerig vinylsfeertje neer te zetten.
mijn keramiekvriendin Deborah staan me dit keer weer bij voor een 2e keer Joris’s Keramiek Café en ook mijn lief Cora is er weer bij.

hoe het werkt: je kiest je bord, mok of kom en rekent die met me af,
op tafel staan dan allerlei kleuren glazuurverf en kwasten waarmee je lekker wild kunt gaan. ik zal dan het beschilderde keramiek in de week daaropvolgend afbakken en in de vitrinekast in de foyer tentoonstellen. je kunt het dan afhalen wanneer het je uitkomt en het theater open is.

graag zien we je op de 2e februari vanaf 13:00 zijn we aanwezig.
s’middags is er dan een concert van het beroemde Matangi Quartet in de grote zaal, daarna draai ik leuke Tango deuntjes en wie weet….

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>